Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Mi smo domoljubi"

Pobunjeni vođa Wagnera odbrusio Putinu, pogledajte što mu je poručio

Pobunjeni vođa ruskih plaćenika Jevgenij Prigožin rekao je u subotu da se on i njegovi ljudi iz Wagnera neće predati po naredbi predsjednika Vladimira Putina.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je ranije obećao slomiti ono što je nazvao oružanom pobunom nakon što je Prigožinova privatna vojska preuzela kontrolu nad južnim gradom Rostovom u sklopu pokušaja svrgavanja vojnog vodstva.

"Predsjednik duboko griješi kada govori o izdaji. Mi smo domoljubi naše domovine, borili smo se i borimo se za nju", rekao je Prigožin u audioporuci.

Pročitajte i ovo Rostov na Donu - 1 Pomno prate zbivanja Zemlje Zapada o vojnoj pobuni u Rusiji: Britanski obavještajci otkrili što će biti ključno za razvoj ruske krize

"Nitko se neće predati po nalogu predsjednika, FSB-a (sigurnosne službe) ili bilo koga drugog. Jer ne želimo da zemlja nastavi živjeti u korupciji, prijevari i birokraciji", dodao je.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin - 4 kada tama dobije moć Jevgenij Prigožin: Zloglasni vođa plaćeničke Wagner vojske nekada je prodavao hrenovke

Situaciju iz minute u minutu pratite >>OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene