Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iznervirani cirkuski slon dohvatio je u petak čovjeka koji ga je namjerno provocirao, bacio ga na tlo te ga gazio i mrcvario sve do smrti, izvijestila je tajlandska policija.


Surat Kaenthip, 30- godišnji serviser klima uređaja, iz tko zna kojeg je razloga pogodio kukom 6-godišnjeg slona dok se ovaj odmarao u provinciji Rayong, 140 kilometara od Bangkoka.

Vezani članci Puna prikolica Natovario gomilu sijena na prikolicu pa posustao već na prvom zavoju Slon i auto (Foto: Screenshot/YouTube) Slon zalutao na cestu i zgnječio auto, vozač pobjegao u zadnji tren

Pobješnjeli slon zgrabio je Surata, bacio ga na tlo i počeo nemilosrdno gaziti i udarati.

Stravične snimke pokazuju kako se snažan slon 'poigrava' izmrcvarenim ljudskim tijelom.

Iako su prijatelji, kolege i drugi okupljeni pokušali pomoći nesretnom Suratu, naprosto mu nisu mogli prići jer bi u svakom takvom pokušaju slon nasrnuo na njih, da bi nakon toga nastavio mrcvariti Surata.

U jednom trenutku uspjeli su doći do Surata i staviti ga na nosila. No, već nakon nekoliko prijeđenih metara slon ih je ponovno otjerao te nesretnog čovjeka još jednom udario nakon čega se napokon udaljio.

Surat je zadobio fatalne ozljede od kojih je preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu. 

Zaposlenici su za to vrijeme pokušali odobrovoljiti slona nudeći mu banane, no slon se ponovno razbjesnio te je u divljem pohodu uspio uništiti i jedan automobil, a panika je prestala tek kad je stigao njegov trener i uspio ga smiriti.