Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi je traže

Pljačkašica 'obična Jane' opljačkala već pet banaka! I to pomoću papirića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za pljačkašicu banaka poznatu pod nazivom 'Banditkinja obična Jane' koja trenutačno 'operira' na području Los Angelesa, Američka banka ponudila je 10.000 dolara.

Tijekom pljački, a jednom je u 24 sata opljačkala dvije banke, službenicima na papiriću preda poruku na kojoj piše što želi te ih obavijesti da je sudionik čeka ispred banke, javlja ABC News.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Nadimak za banditkinju nastao je nakon razgovora policije s svjedokinjom tijekom jedne od ranijih pljački. Svjedokinja je kriminalku opisala kao 'običnu Jane'.

>> Bijeg pljačkaša pod kišom umirovljeničkih metaka

Prva pljačka s kojom je se povezuje dogodila se 12. srpnja, a potom još jedna 19. srpnja. Nekoliko sljedećih dana nije pljačkala, a potom je to ponovno učinila 23. srpnja, te još dva puta 24. srpnja.

Opljačkala je banke u Orangeu, Riversideu i Los Angelesu, ali nije poznato koji je iznos otuđila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene