Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježali glavom bez obzira

Bijeg pljačkaša pod kišom umirovljeničkih metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije akcijski junak, već umirovljenik s Floride - Samuel Williams spasio je posjetitelje internet cafea od naoružanih pljačkaša.

Dvojica muškaraca ušli su u internet cafe s kapuljačama i maskama na glavama, naoružani pištoljem i bejzbol palicom. Očekivali su lak plijen, ali ih je dočekalo iznenađenje - umirovljenik Samuel Williams, stalni posljetitelj cafea.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija Dolijala policiji Operirala po tramvajima: Krala novčanike na lukav način, a nakon svog podmuklog čina otišla bi u šoping

Kad je vidio da je u tijeku pokušaj pljačke, Williams je potegnuo pištolj, kleknuo na koljeno, nanišanio naoružane lopove i zapucao. Dvojica muškaraca pobjegli su glavom bez obzira, pokazuje snimka, i pritom nekoliko puta pali jedan preko drugoga.

Vješti Williams ima dozvolu za nošenje oružja, a o ovom pothvatu nije htio razgovarati s medijima, piše Los Angeles Times.

Kako je izgledao bijeg dvojice lopova pred umirovljenikom brze ruke, pogledajte u videu!


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene