Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije akcijski junak, već umirovljenik s Floride - Samuel Williams spasio je posjetitelje internet cafea od naoružanih pljačkaša.


Dvojica muškaraca ušli su u internet cafe s kapuljačama i maskama na glavama, naoružani pištoljem i bejzbol palicom. Očekivali su lak plijen, ali ih je dočekalo iznenađenje - umirovljenik Samuel Williams, stalni posljetitelj cafea.

Vezani članci Policija, ilustracija Dolijao maskirani mladić sa srebrnim revolverom u razbojničkom pohodu na automat-klubove Pljačka (Foto: Screenshot/YouTube) S nožem zaskočio ženu na bankomatu pa joj vratio novac kad je vidio stanje na računu

Kad je vidio da je u tijeku pokušaj pljačke, Williams je potegnuo pištolj, kleknuo na koljeno, nanišanio naoružane lopove i zapucao. Dvojica muškaraca pobjegli su glavom bez obzira, pokazuje snimka, i pritom nekoliko puta pali jedan preko drugoga.

Vješti Williams ima dozvolu za nošenje oružja, a o ovom pothvatu nije htio razgovarati s medijima, piše Los Angeles Times.

Kako je izgledao bijeg dvojice lopova pred umirovljenikom brze ruke, pogledajte u videu!


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.