Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traži se vlasnik

Pit bulovi nasmrt izgrizli ženu koja ih je čuvala: "Čuli su se vriskovi..."

Pitbul, ilustracija
Pitbul, ilustracija Foto: Getty Images
Par pit bulova nasmrt je izgrizao četrdesetšestogodišnju ženu koja ih je čuvala i brinula se o njima. Policija je po dolasku usmrtila jednog od pasa, a drugog su otpremili u karantenu. Još se ne zna se tko im je vlasnik.

Trenu Peed, 46-godišnju ženu iz Sjeverne Karoline, nasmrt su izgrizla dva pit bula dok ih je čuvala. Sve se dogodilo kad ih je išla pustiti da trče po dvorištu. Psi su podivljali, izvukli je u dvorište te je tamo rastrgali.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Ilustracija Životinju preuzela veterinarska služba Unukov staford izgrizao baku do smrti: ''Susjed je čuo lavež psa''

Susjedi su prijavili da su iste noći čuli vriskove. "Bilo je mračno. Sve što sam čuo bilo je njezino urlanje i pse kako je napadaju", rekao je jedan od susjeda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završila na hitnoj Užas na plaži: Ženu napao i izgrizao pas dok su joj se unuci kupali u moru

Policija je pronašla unesrećenu ženu u njezinu dvorištu u Greensborou, dok je njezin sin za to vrijeme bio u kući, javlja Daily Mail.

Još se ne zna čiji su psi

Policajci su ustrijelili jednog psa na mjestu događaja, navodi se u izvješćima, dok je drugi zasad zbrinut u centru za kontrolu životinja te se nalazi u karanteni. Još se ne zna tko je vlasnik pasa, a policija još nije podnijela nikakve prijave.

"Tko god da je vlasnik, mora se javiti", rekla je majka unesrećene za WFMY, koja je svojoj kćerki samo nekoliko dana ranije savjetovala da se prestane brinuti o tim pit bulovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povećava se broj komunalaca Šetate psa bez povodca, zaboravili ste vrećicu ili ljubimca niste čipirali? Provjerite kolike su kazne

"To je užasno. Izmrcvarena je na smrt. To je strašno", rekao je susjed. ''Bili smo stvarno dobri prijatelji. Ona i moja supruga puno su razgovarale. To je strašno."

Pit bulovi su jedna od najkrvoločnijih pasmina, koju nije priznalo nijedno nacionalno kinološko udruženje. Iako su se tijekom povijesti koristili u lovu te u pomaganju kod vuče teških predmeta, zbog svoje su se krvoločnosti najčešće uzgajali radi ilegalnih borbi


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene