Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pio kavu sa susjedima pa ubio njih i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mustafa Glođić (53) iz sela Ograđenovac, dvadesetak kilometara udaljenog od Brčkog, sinoć je ubio svoje susjede Izeta Zohorovića (50) i njegovu suprugu Fikretu (45), a zatim izvršio samoubojstvo.

Policija je nakon dojave u dvorištu obiteljske kuće pronašla dva beživotna tijela supružnika, a ubrzo i Glođića.

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

"Ubojica je prema prvim informacijama bio u dobrim odnosima s ubijenima, a motiv je, najvjerojatnije, njegovo psihičko rastrojstvo", na mjestu događaja izjavio je Halid Emkić, glasnogovornik policije u Brčkom.

Ubojstvo i samoubistvo Glođić je izvršio lovačkom puškom.

"Izet i Mustafa bili su dobrosusjedskim odnosima. Jučer su zajedno radili neke poslove i pomagali jedan drugom. Popodne sam s njima pio kavu", ispričao je Suljo Glođić, Mustafin brat. 

Rešid Zohorović, Izetov brat, zatečen je tragedijom. On smatra da je ona posljedica psihološkog rastrojstva i bolesti, a nikako nesporazuma ili nerješenih problema među susjedima.

"Mustafa je jučer bio kod liječnika, a žao mi je što nije zadržan na liječenju u bolnici. To što se dogodilo nije moguće promijeniti, ali se možda moglo spriječiti", kaže Rešid.

Neslužbeno se saznaje kako je Glođić, prije ubojstva Zohorovića kćeri rekao da će ubiti i nju, ali ga ona nije ozbiljno shvatila.

Supružnici Zohorović imaju tri kćeri, a Glođić jednoga sina i dvije kćeri. Članovi obje obitelji još ne mogu vjerovati da je došlo do ove tragedije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene