Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen za veleizdaju

Pervezu Mušarafu pozlilo na putu do suda, prebačen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik Pakistana Pervez Mušaraf završio je u bolnici, nakon što mu je pozlilo. Musharraf je u bolnicu doveden dok je bio na putu prema sudu, gdje je trebao nazočiti saslušanju zbog optužbi za veleizdaju.

Pervez Mušaraf trebao se pojaviti na saslušanju na sudu u Pakistanu, zbog optužbi za veleizdaju, no na putu do suda mu je pozlilo te je prabačen u vojnu bolnicu u gradu Rawalpindi, prenosi Guardian izjavu zamjenika inspektora Jana Mohammeda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Slika nije dostupna Povijesni presedan Pakistan: Mušaraf optužen za 'veleizdaju'

Mušaraf se dosad nije pojavio već dvaput na saslušanju, a po svemu sudeći to neće učiniti niti danas. U srijedu se nije pojavio zbog prijetnji bombaškim napadom.

Pervezu Mušarafu odobrena jamčevina!

Mušaraf je na vlast došao vojnim udarom 1999. godine, ali je 2008. prisiljen odstupiti s vlasti. U ožujku 2013. se vratio u pakistan u nadi kako će se ponovno kandidirati na izborima za predsjednika zemlje, ali je protiv njega pokrenuto nekoliko pravnih postupaka, od kojih je ovaj za veleizdaju najozbiljniji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene