Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povlači se s vlasti?

'Paranoični Gadafi skriva se po bolnicama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moamer Gadafi u velikom je strahu od savezničkih bombi od kojih se skriva po libijskim bolnicama, informacija je iz britanskih obavještajnih službi.

Nove informacije govore da je Gadafi paranoičan i da na bilo koji način pokušava pobjeći od NATO napada, piše Telegraph.co.uk. Vijest je to koja je procurila nakon što su Britanci i Francuzi pojačali napade na Tripoli i Gadafijeve snage.

Pročitajte i ovo Ilustracija kazne 5000 eura Europska zemlja zabranjuje protivnicima pobačaja da uznemiravaju žene ispred klinika: "Moramo ih zaštititi" Ilustracija Tko smije znati? Dali mu broj da nazove rodilište pa mu rekli da mu ne smiju otkriti - ništa. Liječnica: "Ljudi koji žele informacije nam prijete, a mi smo nezaštićeni"

Kako se Gadafi u javnosti nije pojavio već tjednima, sumnja se da se skriva po bolnicama koje očito smatra najsigurnijima zato što savezničke snage tvrde da izbjegavaju civilne ciljeve. NATO u svojim priopćenjima ponavlja da im sam Gadafi nije cilj, no najmanje jedna akcija tjedno usmjerena je prema zgradi u kojoj se pretpostavlja da se nalazi Gadafi.

>> SAD: Gadafi bi trebao otići s vlasti i iz zemlje

Telegrapf navodi kako su učestali napadi imali psihološki utjecaj na Gadafija. Iz diplomatskih izvora dolazi informacija kako su Gadafijevi suradnici ovog tjedna prvi puta nagovijestili da bi se on mogao povući s vlasti.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene