Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjedište talibana?

Pakistan: U napadu bespilotnih letjelica 15 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 15 navodnih ekstremista ubijeno je u napadu dviju američkih bespilotnih letjelica u plemenskom području Pakistana, uzduž granice s Afganistanom, priopćili su dužnosnici.

Po riječima obavještajnog časnika, jedna od letjelica ispalila je projektile na kuću u dolini Šavalu u Sjevernom Vaziristanu, pri čemu je poginulo 11 ljudi. 'Kuća je služila mjesnim talibanima kao sjedište', kazao je isti izvor.

Pročitajte i ovo Snimke uništenja u Gazi - 3 Potresne priče Palestinke opisale pakao koji su prošle bježeći iz Gaze, prehodale su 20 km: "Pala je, pokrila sam je, psi kao lešinari bili su oko nje. Ostavila sam je živu i rekla - oprosti" Bombardiranje grada Rafe Diplomatski razgovori traju Izrael nastavlja širiti strah na jugu, a Netanyahu odbija prijedloge za primirje: "To je Hamasova deluzija"

Druga letjelica je ispalila četiri projektila na vozilo u Kvatabelu, selu oko šest kilometara jugoistočno od Miranšaha, glavnog grada Sjevernog Vaziristana. U vozilu su poginula sva četiri putnika, pripadnika skupine Gula Bahadura. Bahadur je talibanski vođa koji je sklopio mir s pakistanskom vladom i koji, za razliku od ostalih talibanskih skupina, ne napada u Pakistanu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene