Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Karačiju

Pakistan: U Karačiju 35 ubijenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći na utorak nastavljeno je nasilje u Karačiju, 17-milijunskom gradu na jugu Pakistana koji razdire političko-mafijaško suparništvo, u kojemu je u posljednja 24 sata ubijeno 35 osoba, izvijestile su lokalne vlasti

Sukobi i ubojstva nastavljaju se unatoč pozivu na mir koji je prije nekoliko dana uputila vlada, što je znak njezine nemoći da se suoči s čestim nasiljem u ovom najvećem pakistanskom gradu i ekonomskom središtu zemlje.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu

'U nasilju u posljednja 24 sata smrtno je stradalo 35 osoba', izvijestio je dužnosnik lokalnih vlasti Šarfudin Memon. Prema prvim podacima objavljenima u ponedjeljak navečer govorilo se o 11 ubijenih .

Od subote je u nasilju koje se pripisuje suparništvu pripadnika raznih političkih strana, pripadnika različitih etničkih skupina i članova mafije, ubijeno više od 50 osoba. 

Od početka srpnja ubijeno je njih više od 200. U sukobima prednjače pristalice pokreta Mutahida Kuami, koji pripadaju većinskom urdu stanovništvu i članova Nacionalne stranke Avami koju čine pripadnici paštunskih migranata.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene