Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmero mrtvih

Ovo su žrtve pokolja u Mladenovcu: Monstrum ubio policajca i njegovu mlađu sestru, najmlađa žrtva je 15-godišnje dijete

Masakr kod Mladenovaca - 25
Masakr kod Mladenovaca - 25 Foto: Antonio Balic/Cropix
Osmero osoba je ubijeno, a najmanje 13 ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u Mladenovcu.

Uroš B. osumnjičen je da je oko 23 sati, poslije svađe s prijateljima u školskom dvorištu u mjestu Dubona, otišao kući, uzeo kalašnjikov i zapucao po ljudima. Nakon ranjavanja većeg broja ljudi sjeo je u automobil te započeo krvavi pir po okolnim mjestima.

Policajac Milan Panić (22) ubijen je u krvavom piru kod Mladenovca, kada je Uroš B. (21) počeo pucati iz automatske puške. 

Za nastradalog prijatelji imaju samo riječi hvale te govore kako je bio vrijedan i dobar mladić. On je bio prva žrtva krvavog pohoda. Ubijena je i njegova sestra, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 14 Više mrtvih i ranjenih Tragedija u Srbiji: Posvađao se pa otišao po pušku i počeo pucati. Ministar: "Ovo je teroristički čin"

Pročitajte i ovo Urgentni centar Najmanje osmero poginulih Potresni prizori ispred Urgentnog centra u Beogradu: Obitelji čekaju informacije o ranjenima u bestijalnom napadu

"Oni su sjedili i pričali, on im je prišao. Ovaj jedan mu rekao: 'Što radiš to?' On je izvadio iz auta kalašnjikov i počeo pucati. Jedan susjed koji je bio s njima je ranjen, preminuo je u bolnici", kazao je za Blic djed policajca i njegove sestre, dviju od osam žrtvi pomahnitalog ubojice.

Najmlađa žrtva je dijete u dobi od 15 godina, dječak je preminuo u bolnici u Smederevu od zadobivenih ozljeda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene