Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rusi su u 48 sati zračnih udara uništili 355 položaja ISIS-a.


Rusko ministarstvo obrane objavilo je u petak navečer na svom YouTube kanalu snimke kakve dosad nismo viđali čak niti u superskupim holivuskim filmovima - kako to izgleda kada Tupoljev Tu-160 sa Sredozemnoga mora šalje krstareće rakete na položaje ISIS-a u Siriji.

Vezani članci Slika nije dostupna TKO ĆE ZAUSTAVITI KRVOPROLIĆE? ''Provodi se strategija totalnog rata'' Slika nije dostupna VELIKI NAPAD NA ALEP 'Ovo je bitka koju smo obećali'

Ono što je te snimke učinilo toliko posebnima jest činjenica da su zabilježene u visokoj rezoluciji iz pilotskih kabina Suhoja Su-30, lovaca koji su poslani na nebo kako bi omogućili posadi Tupoljeva Tu-160 da u miru obavi svoju misiju.

Putin: 'Oprostiti teroristima je na Bogu, a da ih se pošalje njemu je na meni'

Podsjetimo, Rusi su petak objavili da su uništili 355 položaja ISIS-a u 48 sati zračnih udara, i to u okolici Alepa, Idleba, Rake i Dir Ezzora.

U tim je napadima uništeno 26 zapovjednih centara, 35 skladišta streljiva i naoružanja, 28 utvrđenih položaja, tri kampa za obuku, osam tvornica eksploziva, 86 skladišta teškog naoružanja, ali i kolona od 500 cisterni u kojima je Islamska država krijumčarila naftu.

PROČITAJTE VIŠE U ČLANKU: Medvjed se probudio - Rusija uništila 355 položaja ISIS-a u 48 sati zračnih udara  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook