Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putinov 'citat'

'Oprostiti teroristima je na Bogu, a da ih se pošalje njemu je na meni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispostavilo se da je Putinov 'citat' koji je postao viralan, zapravo lažan, a novinarka koja ga je objavila se ispričala.

Jedna od interpretacija Putinovog jučerašnjeg govora, koji je bio prilično izravan kada je rekao da zahtjeva da se pronađu teroristi koji su srušili ruski avion na Sinaju i da ih se kazni, pretvorila se u citat koji je postao viralan.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Repostala ga je i novinarka RT-a, pa je zaključeno kako je Putin to i rekao, međutim, ona se ubrzo ispričala kazavši kako je 'citat' lažan te da Putin tu rečenicu nije izrekao. 

'Oprostiti teroristima je na Bogu, a da ih se pošalje njemu je na meni', tweetala je novinaraka RT-a Remi Maalouf, pri tom okitivši post raznim hashtagovima.

AVION NA SINAJU SRUŠILI TERORISTI Putin naredio: Pronađite odgovorne!

Međutim, ubrzo ga je izbrisala i ispričala se sljedbenicima na Twitteru za lažni citat.

 

Podsjetimo, jučer je objavljeno kako je ruski putnički avion koji je krajem listopada pao na Sinaju bio meta terorističkog napada te da se srušio uslijed eksplozije koja se dogodila tijekom leta. Čim je to objavljeno Vladimir Putin obratio se javnosti kazavši kako traži da se odgovorni i pomagači tog čina pronađu i da ih se kazni.

Obećao je intenziviranje napada na pobunjenička uporišta u Siriji zajedno s Francuskom koja je objavila rat ISIL-u nakon što su preuzeli odgovornost za niza napada u petak navečer u Parizu, koji su odnijeli 129 života.

Putin: 'Islamsku državu financira 40 zemalja, među njima i članice G20'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene