Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakl na naplatnoj kućici

Ovako u Kini hvataju kradljivce automobila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere snimile su trenutak kada četvorica kradljivaca automobila pokušavaju probiti se kroz rampu kod naplatnih kućica. Nije im uspjelo. Pogledajte video.

Nadzorne kamere na naplatnim kućicama u gradu Jinjiangu u istočnoj kineskoj provinciji Fujian snimile su sve - do dolaska kradljivaca pred rampu do uhićenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

>> Tinejdžeri pošteno namučili policiju: Bježali im više od dva sata!

Policja je dobila dojavu da će kradljivci tim putem iz susjedne provincije Guangdong pokušati prošvercati crnu Toyotu. 

'S dva automobila smo im blokirali prolaz. Kada su stigli, velikim kamionom smo ih blokirali i sa stražnje strane da ne mogu pobjeći', rekao je Fu Daobiao iz krim policije.

Odmah se pojavilo nekoliko policajaca u civilu koji su samo čekali da se kradljivcima blokira put. No, lopovi se nisu željeli samo tako predati. Vozač je nagazio na papučicu gasa i pokušao se na silu probiti kroz naplatne kućice.

'Vidio sam kako se voze napred-nazad pokušavajući se probiti. No, policajci su brzo sve stavili pod kontrolu, pod kotače su im stavili i ježeve', ispričao je jedan zaposlenik na naplatnoj postaji.

Nakon 10-minutne borbe policija je svladala i uhitila kradljivce. Zaplijenili su i velik broj lažnih registarskih pločica, alat za krađu automobila i oružje. Vjeruje se kako su četvorica kradljivaca sudjelovali u najmanje 20 slučajeva krađe automobila diljem pokrajine. Vrijednost ukradenih vozila procjenjuje se na više od milijun juana (oko 130.000 eura).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene