Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 14 godina

U Beogradu otvoreni Arkanovi sefovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arkanovi sefovi nisu otvarani 14 godina.

U "Komercijalnoj banci" u Beogradu u ponedjeljak su otvoreni sefovi Željka Ražnatovića Arkana, ali u njima nije ništa pronađeno, izvijestio je Blic. Riječ je o sefovima koji nisu otvarani punih 14 godina.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Naredbu otvaranja sefova prošli je tjedan izdao sudac posebnog odjeljenja za ratne zločine u Beogradu sukladno zahtjevu tužiteljstva za ratne zločine.

'Zainteresirani smo za sadržaj Ražnatovićevih sefova kao zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde radi prikupljanja dokaza o izvršenim ratnim zločinima', rekao je tada srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević.

Otkriveno je što je prvo učinila nakon puštanja na slobodu

Otvaranju sefova nije prisustvovala Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović ni ostali njegovi nasljednici, javlja Blic. O Arkanovim sefovima bilo je riječi na suđenju Svetlani Ražnatović, koja je 2011. godine osuđena zbog krađe novca od prodaje nogometaša FK Obilića. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene