Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u beogradskoj školi

Je li 13-godišnji ubojica iz Srbije bio zlostavljan i zanemarivan: Otvorena nova istraga protiv majke dječaka

Uhićenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi - 1
Uhićenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi - 1 Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Javno tužiteljstvo istražuje je li 13-godišnjaka koji je počinio masovno ubojstvo u beogradskoj osnovnoj školi njegova majka zanemarivala ili zlostavljala.

Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu utvrđuje je li M. K., majka dječaka koji je počinio masovno ubojstvo u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara, počinila kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja maloljetne osobe.

Tužiteljstvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtjev za prikupljanje potrebnih dokumenata, a policija je naložila saslušanje 13-godišnjakove majke, razgovor s pedagogom i psihologom spomenute osnovne škole, kao i druge mjere i radnje koje su potrebne za utvrđivanje činjenica.

Pročitajte i ovo Potresni prizori iz Beograda OŠ Vladislava Ribnikara Oglasilo se zvono: Prvi put nakon stravičnog masakra učenici došli na nastavu u beogradsku školu

Pročitajte i ovo Cvijeće pred beogradskom školom Nova trauma za djecu Otac ubijene djevojčice iznio teške optužbe na račun liječnice: "Puštala im je narodnu glazbu i govorila da se povežu s duhovima mrtvih prijatelja"

Osim toga, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da provede dijagnostičku procjenu funkcioniranja obitelji maloljetnika i o tome tužiteljstvu dostavi izvješće, kao i da utvrdi je li se navedena obitelj prije zločina u školi nalazila u evidenciji Centra, izvijestio je Telegraf.

Nakon što tužiteljstvu budu dostavljena izvješća Policijske uprave i Gradskog centra, javnost će biti obavještena o daljnjem tijeku postupka i donesenim odlukama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene