Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljuti na američkog novinara

Otkriveno što Kremlj misli o intervjuu s Putinom: "On je koristan idiot, ali je lijen i nepripremljen"

Vladimir Putin i Tucker Carlson - 3
Vladimir Putin i Tucker Carlson - 3 Foto: AFP
Savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova tvrdi da ljudi u Kremlju nisu zadovoljni intervjuom Vladimira Putina s Tuckerom Carlsonom.

Savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko na svom je profilu na platformi X objavio da Kremlj i Vladimir Putin nisu zadovoljni intervjuom s američkim konzervativnim novinarom Tuckerom Carlsonom.

"Klan Kovalčuk oštro je kritizirao ideju intervjua s američkim novinarom Carlsonom. Rekli su da je problem u Carlsonovoj nepripremljenosti za intervju. Putin je trebao govoriti o konzervativnim vrijednostima, stvaranju konzervativnog saveza, ali je pričao o povijesti i floskulama o Ukrajini", prenio je Geraščenko s ruskog Telegram kanala.

"Negativnu ulogu navodno je imao i Nariškin koji je navodno podmetnuo dokumente o Bogdanu Hmeljnickom i glupostima s Poljskom. Namjestio je Putinu da propadne do kraja", dodaje se u komentaru.

Braća Kovalčuk pripadnici su najužeg kruga ruskog predsjednika, Sergej Nariškin šef je ruske obavještajne službe, a Bogdan Hmeljnicki predstavlja jednu od najvažnijih ličnosti u ukrajinskoj povijesti.

Ukrajinski je dužnosnik objavio i da se Putinu Tucker Carlson navodno nije svidio.

"On je snob i korisni idiot koji je dobio ogroman honorar, ali je bio lijen i nimalo kreativan", navodna je reakcija iz Kremlja.

Pročitajte i ovo Nesreća u Rijeci - 4 Rijeka zavijena u crno Novi detalji stravične nesreće u tunelu: "Dijelovi automobila bili su rasuti po tri trake, motor je izletio van"

Također je ustvrdio da obitelj Kovalčuk vjeruje da je razgovor s Carlsonom mogao bolje proći te da je u Kremlju bilo niz pritužbi na prvi intervju Vladimira Putina novinaru sa Zapada od početka ruske agresije na Ukrajinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene