Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sumnje da je silovao ženu u komi koja je pri tom zatrudnjela i rodila u prosincu, uhićen je 36-godišnji muškarac, potvrdila je policija u Phoenixu.


Bolničar Nathan Sutherland (36), licencirani medicinski djelatnik koji je skrbio o ženi u komi, u zdravstvenoj ustanovi Hacienda uhićen je pod sumnjom za seksualni zlostavljanje ranjive odrasle osobe.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom Zlostavljanje dječaka (Ilustracija: Getty) Šok u susjedstvu: Nogometni trener, osuđivani pedofil, više puta seksualno zlostavljao 14-godišnjeg dječaka

Nakon što je rodila 29-godišnja žena koja je u komi od 1992. godine, bilo je jasno da su se u ustanovi događale nedopuštene aktivnosti. S obzirom na biološki trag koji je ostavio počinitlej, pronašli su ga putem DNK testiranja.

Beba je rođena 29. prosinca živa i zdrava, a djelatnici u bolnici rekli su da su iznenađeni porodom, jer nisu, kažu niti primijetili da je trudna.

Pacijentica je rodila dječaka za kojeg će se sada brinuti njezina obitelj.

''Obaviješten sam da beba napreduje dobro'', rekao je Tommy Thompson, policijski načelnik u Phoenixu, javlja CNN.