Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sumnje da je silovao ženu u komi koja je pri tom zatrudnjela i rodila u prosincu, uhićen je 36-godišnji muškarac, potvrdila je policija u Phoenixu.


Bolničar Nathan Sutherland (36), licencirani medicinski djelatnik koji je skrbio o ženi u komi, u zdravstvenoj ustanovi Hacienda uhićen je pod sumnjom za seksualni zlostavljanje ranjive odrasle osobe.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Želi pravdu: "Moj DNK dokaz je da je obiteljski prijatelj silovao moju majku kad je bila djevojčica" Daša Žukova i Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Zavodnica multimilijardera: Bivša žena jednog od najbogatijih ljudi na svijetu sad ljubi mlađeg

Nakon što je rodila 29-godišnja žena koja je u komi od 1992. godine, bilo je jasno da su se u ustanovi događale nedopuštene aktivnosti. S obzirom na biološki trag koji je ostavio počinitlej, pronašli su ga putem DNK testiranja.

Beba je rođena 29. prosinca živa i zdrava, a djelatnici u bolnici rekli su da su iznenađeni porodom, jer nisu, kažu niti primijetili da je trudna.

Pacijentica je rodila dječaka za kojeg će se sada brinuti njezina obitelj.

''Obaviješten sam da beba napreduje dobro'', rekao je Tommy Thompson, policijski načelnik u Phoenixu, javlja CNN.