Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medicinski djelatnik

Porodila se pacijentica u komi: Uhićen bolničar u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je silovao ženu u komi koja je pri tom zatrudnjela i rodila u prosincu, uhićen je 36-godišnji muškarac, potvrdila je policija u Phoenixu.

Bolničar Nathan Sutherland (36), licencirani medicinski djelatnik koji je skrbio o ženi u komi, u zdravstvenoj ustanovi Hacienda uhićen je pod sumnjom za seksualni zlostavljanje ranjive odrasle osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..."

Nakon što je rodila 29-godišnja žena koja je u komi od 1992. godine, bilo je jasno da su se u ustanovi događale nedopuštene aktivnosti. S obzirom na biološki trag koji je ostavio počinitlej, pronašli su ga putem DNK testiranja.

Beba je rođena 29. prosinca živa i zdrava, a djelatnici u bolnici rekli su da su iznenađeni porodom, jer nisu, kažu niti primijetili da je trudna.

Pacijentica je rodila dječaka za kojeg će se sada brinuti njezina obitelj.

''Obaviješten sam da beba napreduje dobro'', rekao je Tommy Thompson, policijski načelnik u Phoenixu, javlja CNN.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene