Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velika potraga u Boru

Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

Nenad Periš i nestala djevojčica
Nenad Periš i nestala djevojčica Foto: Tom Dubravec/CROPIX/Instagram/192.rs
Čim su mediji, a zatim i policija u aplikaciji Pronađi me dali opis nestale djevojčice, Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, poslao je poruku obitelji.

Nenad Periš, otac Mateja Periša iz Splita, koji je nestao u Beogradu, obratio se obitelji nestale djevojčice Danke (2), kojoj se u utorak izgubio svaki trag u okolici Bora u Srbiji. 

Čim su mediji, a zatim i policija u aplikaciji Pronađi me opisali nestalu djevojčicu, Nenad Periš poslao je poruku njezinoj obitelji. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

"Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži… Dankinim roditeljima želim poručiti da vjera nikad ne posustaje. Zato molim Boga da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima i obitelji iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj", kazao je Nenad Periš, čiji je sin nestao u noći 31. prosinca 2021. godine. 

"Sto riječi bih uputio obitelji nestale Danke jer mogu zamisliti kolika im je bol u ovim trenucima u duši", kaže Periš, prenosi Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u blizini kluba Gotik. Njegovo tijelo pronađeno je u Dunavu kod Ade Huje nakon 139 dana. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala kao posljedica utapanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene