Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"RELIGIOZAN ČOVJEK"

Višestruki ubojica iz Atlante: ''Pizza, oružje, obitelj i Bog. Poprilično dobar život''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U SAD-u se jučer dogodilo višestruko ubojstvo. Naime, osumnjičeni 21-godišnjak ubio je najmanje osam osoba u tri salona za masažu. Školski kolega opisao ga je kao nevinu i religioznu osobu.

U Atlanti i obližnjem gradu ubijeno je najmanje osam osoba u trima pucnjavama koje su se dogodile u utorak, 16. ožujka. Svi su se događaji odvili u salonima za masažu. Uhićen je i osumnjičenik, 21-godišnji Robert Aaron Long.

Osumnjičenika je školski kolega opisao kao religioznu osobu. ''Izgledao je kao nevina osoba, nije čak ni psovao. Djelovao je pomalo kao štreber i nije se činio nasilnim, koliko se sjećam. Bio je lovac, a otac mu je bio svećenik. Bio je jako posvećen religiji'', komentirao je.

Iz crkve su izvijestili da tuguju zbog nesreće te da nastavljaju moliti za obitelj Long. Sudjelovao je u crkvenom zboru studentske ministrantske grupe. Daily Brest napisao je da osumnjičenikov korisnički račun na Instagramu, koji ''izgleda da pripada Longu'', sadrži objave koje svjedoče Longovoj ljubavi prema oružju i bogu.

''Pizza, oružje, bubnjevi, glazba, obitelj i Bog. To je više-manje moj život. Poprilično dobar život'', pisalo je.

Policija je na Facebooku objavila snimku Roberta Aarona Longa u automobilu. On je uhićen oko 240 kilometara južno od Atlante, izvijestio je Heavy.

''Osumnjičenik u višestrukom ubojstvu. Ako netko prepoznaje osobu ili vozilo, nazovite 911'', napisao je šerif Cherokee okruga.

''Osumnjičenik je u pritvoru'', obavijestio je šerif građane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene