Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSTVARENJE NOĆNE MORE

OBJAVILI KOMPROMITIRAJUĆE PODATKE Prijete objavom 'tajnih seksualnih fantazija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimni hakeri su objavili da imaju osobne podatke više od 37 milijuna nevjernih supružnika s internetskog portala Ashley Madison za izvanbračne 'izlete' i zaprijetili su da će objaviti fotografije nagih klijenata i njihove seksualne fantazije, ako portal ne prestane s radom, objavljeno je na blogu KrebsOnSecurity.

Kanadski Avid Life Media, čija je inačica Ashley Madison, potvrdio je upad u svoje sustave i priopćio je da je otad pojačao mjere sigurnosti i da zajedno sa službama sigurnosti pokušava ući u trag hakerima.

Pročitajte i ovo Nove prijetnje Plenkoviću premijeru prijete preko frizera Plenković o novim prijetnjama: "Ma ništa to, pa to se non-stop događa" Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović

The Imapct Team, kako se nazivaju hakeri, objavili su dijelove kompromitirajućih podataka i zaprijetili su da će objaviti prava imena klijenata, njihove profile, gole fotografije, podatke s kreditnih kartica i "tajne seksualne fantazije" ako ne budu ispunjeni njihovi zahtjevi.

INTERNET KRIMINAL Dopisivali smo se s prevarantima koji su nas (i vas) pokušali opelješiti za 2000 eura

Hakeri su također zatražili zatvaranje drugih inačica Avid Life Media, ali ne i internetske stranice CougarLife na kojoj se pružaju usluge ženama zrelih godina u potrazi za "mladim pastuhom". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene