Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Anonimni hakeri su objavili da imaju osobne podatke više od 37 milijuna nevjernih supružnika s internetskog portala Ashley Madison za izvanbračne 'izlete' i zaprijetili su da će objaviti fotografije nagih klijenata i njihove seksualne fantazije, ako portal ne prestane s radom, objavljeno je na blogu KrebsOnSecurity.


Kanadski Avid Life Media, čija je inačica Ashley Madison, potvrdio je upad u svoje sustave i priopćio je da je otad pojačao mjere sigurnosti i da zajedno sa službama sigurnosti pokušava ući u trag hakerima.

Vezani članci Policajac, ilustracija Prijetio policajcu iz Bjelovara, slao mu uznemirujuće poruke, bušio gume na autu... Slika nije dostupna Obiteljska drama postala hit na Facebooku: Htio je prevariti ženu s njezinom najboljom prijateljicom

The Imapct Team, kako se nazivaju hakeri, objavili su dijelove kompromitirajućih podataka i zaprijetili su da će objaviti prava imena klijenata, njihove profile, gole fotografije, podatke s kreditnih kartica i "tajne seksualne fantazije" ako ne budu ispunjeni njihovi zahtjevi.

INTERNET KRIMINAL Dopisivali smo se s prevarantima koji su nas (i vas) pokušali opelješiti za 2000 eura

Hakeri su također zatražili zatvaranje drugih inačica Avid Life Media, ali ne i internetske stranice CougarLife na kojoj se pružaju usluge ženama zrelih godina u potrazi za "mladim pastuhom". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook