Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ostavili ih vezane za volan i otišli sa 85.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Čanić kod Tuzle prekjučer navečer dvije su nepoznate osobe izvršile razbojstvo nad Markom P. iz Verone i Hajrudinom M. iz Starog Sela, nastanjenog u Italiji. Njih dvojica nalazili su se u vozilu Daimler-Chrysler talijanskih registarskih oznaka, a pljačkaši su im uz prijetnju pištoljem, automatskom puškom i nožem oteli 85.000 eura.

"Policija je nakon prijave u džipu zatekla Marka P. i Hajrudina M. vezane za volan, a kroz razgovor s njima utvrđeno je da su ih pljačkaši sustigli u "Golfu 3", te su uz uporabu policijske palice za zaustavljanje i vatrenog oružja, od vozača i suvozača otuđili novac i udaljili se u pravcu Srebrenika. Tom prilikom su kundakom puške udarili Hajrudina M. u trbuh, te ih nakon pljačke vezali za volan plastičnim trakama", doznaje se iz Odjela za odnose s javnošću Kantonalnog tužiteljstva. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz mjenjačnice ukrali više od 100 tisuća kuna Slika nije dostupna Susedgrad: Maskirani napadači opljačkali poduzeće

Tužiteljstvo je naložilo da se na toj dionici ceste pregledaju svi poslovni objekti kako bi se utvrdilo imaju li videonadzor, jer bi kazete pomogle u detaljnijoj istrazi. 

Hajrudin M. je upućen kod liječnika na pretrage, a o događaju su obaviještene sve policijske patrole i carinski prijelazi radi kontroliranja i eventualnog pronalaska vozila kojim su pobjegli pljačkaši. 

Džip Daimler-Chrysler zadržan je u policiji zbog eventualnog vještačenja nakon čega će biti vraćen vlasniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene