Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadila ih

Ostala u poplavi: Ženka staforda preplivala rijeku i pronašla vlasnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam godina stara Dona nije smjela u helikopter sa svojim vlasnicima koji su bježali pred vodenom bujicom.

Ženka staforda iz obrenovačkog naselja Zabrežje preplivala je Savu i pronašla vlasnike koji su se u selu Boljevcima smjestili kod rodbine.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Akcija spašavanja penjača akcija spašavanja FOTO Penjač pao sa Starog grada Okića, zadobio je teške ozljede

Sedam godina stara mješanka staforda ostala je sama u dvorištu kada je njezina vlasnica sa 16-godišnjom kćeri u helikopteru pobjegla pred vodenom bujicom. Dona nije smjela s njima, ali nekoliko dana kasnije iznenadila je vlasnicu na autobusnoj stanici.

Slab odaziv birača na poplavljenim područjima

'Prišla nam je Dona. Ja kažem kćeri: 'Tanja ovo je naša Dona', a ona meni: 'Što ti je ženo, Dona je u Zabrežju', priča Divna Ćebzna Ilić. Odmah je prepoznala klepmavo, polomljeno uho svoje ženke, piše Kurir.

VIDEO Nove poplave u BiH: U 15 minuta potopljena dva naselja

'Kad sam je pozvala prišla mi je i počela se maziti. Nismo vjerovale svojim očima. Ne znamo kako je došla, vjerojatno je preplivala Savu', priča Divna čiji je djever, kada je počela poplava, Donu pustio s lanca kako bi se mogla spasiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene