Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neviđeni skandal u susjedstvu

Školom se širi snimka oralnog seksa učenika šestog razreda: Sve istražuje policija, oglasila se i ravnateljica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Surdulici na jugu Srbije opsadno je stanje nakon što se pročulo da među djecom kruži snimka oralnog seksa učenika šestog razreda.

Snimka je navodno nastala u jednoj od učionica škole.

Navodno je ravnateljica škole Dragana Nešić zaposlenima izričito zabranila da medijima ili bilo kome drugome daju njezin kontakt, no ona se sama oglasila. 

"Škola poduzima sve mjere u skladu sa zakonom i Pravilnikom o protokolu postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje. U cilju dalje istrage nećemo davati više informacija", poručila je, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Miš u mesarnici "Cinkarošu smrdljivi" VIDEO Zgroženi građanin objavio odvratnu snimku iz beogradske mesnice: Negativne reakcije stigle na njegov račun

Pročitajte i ovo Provjereno: Skandal na ADU - 10 Skandal na Sveučilištu Provjereno u posjedu snimke na kojoj profesor brutalno vrijeđa studente: ''Je*o ti bog mater...''

Zaposlenici o svemu šute, a roditelji su u šoku.

"Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi što se dogodilo. Svi smo čuli neke priče. Strašno je na što su nam škole pale", rekao je jedan od roditelja čije dijete pohađa spomenutu školu.

"Ne znamo tko je na snimci, ni kada se dogodilo, samo se priča da se dogodilo i da je snimljeno", dodao je drugi roditelj.

O svemu je obaviještena i policija. Više javno tužiteljstvo u Vranju potvrdilo je za portal Nova.rs da je tužitelj obaviješten o ovom slučaju.

Iz MUP-a Srbije također su potvrdili da su dobili dojavu te da surađuju s Višim javnim tužiteljstvom kako bi se razjasnile okolnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene