Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Francuskoj

Zločin koji je šokirao svijet: Napadač koji je nožem ubadao djecu optužen za pokušaj ubojstva

Napad u Annecyju
Napad u Annecyju Foto: Afp
Napadač koji je nožem ubadao djecu na igralištu u Francuskoj optužen je za pokušaj ubojstva, a u subotu bi se trebao pojaviti pred sudom.

Muškarac koji je nožem izbo četvero male djece na igralištu u francuskom Annecyju pritvoren je pod optužbom za pokušaj ubojstva.

Francuski tužitelji naveli su da akcije osumnjičenika nisu povezane s terorizmom, a 31-godišnji napadač u subotu bi se trebao pojaviti pred sudom.

Pročitajte i ovo Francuska u šoku - 1 Krvoproliće na igralištu Heroj s ruksakom: Mladić koji je pokušao zaustaviti napadača koji je nožem krenuo na djecu - "U tom trenutku kao da vam se mozak isključi"

Djeca u dobi između jedne i tri godine koja su napadnuta u četvrtak, navodno više nisu u kritičnom stanju u bolnici, piše BBC. Među ozlijeđenima je i djevojčica iz Velike Britanije koja je u Annecyju bila na odmoru s roditeljima. Djevojčicu je napadač jednom ubo nožem, no nije zadobila ozljede opasne po život, izjavili su tužitelji.

Pročitajte i ovo Napad u Francuskoj - 7 Napad nožem VELIKA GALERIJA Građani ostavljaju cvijeće i igračke u parku u kojem su izbodena djeca: Otkriven mogući motiv napadača?

Izvan životne opasnosti su i dvije odrasle osobe koje su također bile žrtve napada. Tužitelji su potvrdili da je jedna odrasla osoba nakon uboda nožem pogođena policijskim metkom dok su policajci pokušavali zaustaviti napadača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene