Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio pad

Operiran dječak čiji su roditelji skočili s balkona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspješno je operiran trogodišnji dječak koji je preživio pad sa šestog kata zgrade u Beogradu.

Teško ozlijeđeni dječak imao je višestruke prijelome udova, a liječnici su, tijekom četiri sata operacije uspješno sanirali slomljene kosti, izvijetsio je Blic.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

'Dijete je dobro, napravljena je tzv. kirurška repozicija slomljenih kostiju. Skenirana mu je glava i utvrđeno je da nema unutrašnjeg krvarenja. Također, i pluća i bubrezi su u redu. Sada mu slijedi oporavak', rekao je dr. Dragan Zamaklar.

>> Roditelji s djetetom u rukama skočili sa šestog kata

No, dječaka, koji je zadobio teške tjelesne ozlijede čeka još nekoliko operacija. U padu su mu ozlijeđene obje nadlaktice, zdjelica, zadobio je kontuziju mozga i lijevog plućnog krila.

Tragedija se dogodila kada su njegovi roditelji Palko i Ilanka s dječakom u naručju skočili sa šestog kata Samačkog vojnog hotela. Roditelji su poginuli, a dječak je preživio s teškim ozljedama. Uzrok ovom tragičnom činu nije poznat. Naime, ministar obrane Dragan Šutanovac rekao je da nije bilo nikakvih planova o iseljenju ove obitelji, da su bili umirovljeni, te su uredno izvršavali svoje obveze.

‘On je bio vojni umirovljenik koji je imao 51.000 dinara primanja, u proseku za gotovo 25 posto veće primanje nego profesionalni pripadnik vojske odnosno 20.000 dinara više od prosječnog umirovljenika u Srbiji’, rekao je Šutanovac.

Šutanovac misli da to pitanje ‘nije bilo socijalnog karaktera’ i pretpostavlja da će istraga utvrditi zbog čega se i kako to dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene