Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Beogradu

Roditelji s djetetom u rukama skočili sa šestog kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljska tragedija dogodila se danas u beogradskoj gradskoj četvrti Zvezdari kada su muškarac i žena s trogodišnjim djetetom skočili sa šestog kata zgrade.

Muškarac i žena su poginuli, a teško ozlijeđeno dijete hitno je prevezeno u bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.

Glasnogovornica beogradske službe za hitnu medicinsku pomoć Nada Macura izjavila je da je dječaku ozlijeđena glava, da ima otvoren prijelom desne natkoljenice i ozljedu lijevog lakta, prenosi srbijanska agencija Beta.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna Stigle i reakcije Srpska televizija prekinula prijenos prije nastupa Baby Lasagne: "To su učinili jer Winnie Pooh dolazi" Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

>> Troje počinilo samoubojstvo zbog deložacija

Dodala je kako je, nakon reanimacije, nešto poslije 13 sati utvrđena smrt žene u dobi između 45 i 50 godina i muškarca u dobi oko 50 godina. Muškarac je, kako prenose mediji, vojni umirovljenik, a zgrada s koje su skočili je vojni samački hotel. Dodaje se kako očevid obavljaju policija i vojna policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene