Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opasan zavoj: Kamioni im se zabili u dnevni boravak čak 15 puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i kći u strahu očekuju novi udar kamiona u njihovu kuću koja je smještena na uskom zavoju. Naime u njihov su se kuću do sada zabili nevjerojatnih 15 puta. Nakon posljednjeg udara kći se odselila jer je kamion udario svega nekoliko centimetara od njezine spavaće sobe.

Amanda Sandland i njezina kći Jemma žive na zavoju koji mnogi vozači koriste kao prečac. Probleme stvaraju pospani vozači kamiona koji su u njezinu kuću zabili čak 15 puta, razbijajući zidove i ostavljajući ju s velikim troškovima popravka.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

- Jemma više ne želi spavati u kući, odselila se svom dečku. To već toliko dugo traje da je uzrokovalo nepopravljivu štetu na konstrukciji kuće. Za vrijeme zadnjeg sudara, bila sam na poslu. Kada sam se vratila, vidjela sam da je kamion udario vrlo blizu sobe moje kćeri, pa je potpuno razumljivo što je ona prestrašena. Srećom, moj je susjed zapisao podatke vozača i njegova će nam tvrtka platiti 1000 funti odštete, rekla je Amanda Sandland.

Kamioni najčešće pak samo produže dalje, pa ona mora štetu naplatiti od osiguranja zbog čega sada ima veliku premiju.

Njezin je slučaj došao u javnost kada su statistike pokazale kako trećina vozača koristi ovu rizičnu seosku cestu.

Prvi joj je put kuća uništena prije 19 godina. A upotreba uređaja za navigaciju donijela je novu opasnost.

Amanda sada želi postaviti znakove na obližnju glavnu cestu koji bi upozoravali vozače kamiona da ne koriste tu cestu. Kaže kako opasnost predstavljaju samo kamioni, jer je ova cesta, a posebno na tom zavoju, preuska za njih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene