Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno jeftini

Opa, konkurencija: Hoće li nam oni oteti britanske turiste?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda jesmo jeftiniji od nekih konkurentskih turističkih destinacija, ali ima i onih koji su jeftiniji od nas.

Kad govorimo o ljetovanju, Bugarska vam možda i nije prva destinacija koja će vam pasti na pamet, no uskoro bi se i to moglo promijeniti. Ova crnomorska zemlja jučer je u Velikoj Britaniji proglašena najjeftinijom europskom destinacijom.

Pročitajte i ovo Turistički rezultati Dubrovnika trljaju ruke Turizam u Dubrovniku cvjeta, a posebno su poželjni jedni gosti: "Imaju više sredstava za potrošnju, a odgovaraju nam i ponašanjem" Otok Hvar - 1 skupocjeno ljetovanje Dnevnik Nove TV na našem najskupljem otoku: Pogledajte koliko čak i tamo cijene variraju

Odmarališta na crnomorskoj obali nude najjeftinije ponude što se tiče osnovnih stvari na koje turisti troše novac - obroci, kava, pića i preparati poput krema za sunčanje, piše Daily Mail.

Partijanje od 0 do 24? Novi Zakon nema ništa protiv

Do ovog zaključka došli su istraživanjem koje se bazira na potrošačkoj košarici deset osnovnih proizvoda - šalica kave, boca domaće piva, limenka Coca-Cola, boca mineralne vode, krema sa sunčanje faktora 15, repelent protiv insekata, britanski tabloid, jelo od dva slijeda za dvije osobe te jelo od tri slijeda i s bocom vina za dvije osobe. Sve to u Bugarskoj košta 37,39 funti.

Bugarska bi tako najviše mogla profitirati od stabilne funte, što se tiče gostiju iz Velike Britanije, a veliku ulogu tu igra i inflacija u Bugarskoj.

Druga najjeftinija destinacija za Britance je španjolska Costa del Sol , a najskuplji im je talijanski Sorrento.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene