Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratki govor s greškom

VIDEO "Pamćenje mi je dobro", rekao je Biden pa zamijenio predsjednike Meksika i Egipta

Joe Biden
Joe Biden Foto: Afp
Američki predsjednik Joe Biden slučajno je egipatskog predsjednika Abdela Fattaha El-Sisija nazvao predsjednikom Meksika dok je razgovarao s novinarima nakon što je izvješće o njegovom rukovanju povjerljivim dokumentima pokazalo da je predsjednikovo pamćenje jako ograničeno.

Joe Biden je održao je kratki govor u četvrtak nakon što je izvješće ministarstva pravosuđa dovelo u pitanje njegovu sposobnost da se prisjeti ključnih događaja i činjenica, dok ga je također oslobodio kaznenih optužbi za rukovanje visoko povjerljivim materijalima.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

U svojim vatrenim izjavama želio je naglasiti da je sudjelovao u petosatnom intervjuu u sklopu istrage u danima nakon napada na Izrael 7. listopada, kada je bio okupiran hitnijim brigama, izvijestio je Guardian.

Pročitajte i ovo Pala skela u središtu Zagreba - 1 Sve službe na terenu VIDEO/FOTO Dnevnik Nove TV razgovarao je s čovjekom koji je za dlaku izbjegao skelu, ali auto mu je u potpunosti oštećen

"Pamćenje mi je dobro", rekao je Biden novinarima. Međutim, Biden je odmah napravio i pogrešku pomiješavši Meksiko i Egipat, u odgovoru na pitanje o sukobu Izraela i Gaze. Egipatskog predsjednika Abdela Fattaha El-Sisija nazvao predsjednikom Meksika.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene