Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ja nisam tolerantna'

Oglasila se mama koja je našamarala sina pred kamerama: 'Znao je da je u nevolji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mamu koja je odvukla svog sina od prosvjednika pohvalili su i policijski službenici. Anthony Batts rekao je da bi volio da je bilo više roditelja koji su preuzeli nadzor nad svojom djecom.

Mama iz Baltimorea, koja je pred televizijskim kamerama napala sina koji se priključio neredima u tom gradu, objasnila je da je to napravila jer ne želi da njezin sin postane još jedan Freddie Gray.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

A, podsjetimo, prosvjedi u Baltimoreu organizirani su upravo zbog smrti tog 25-godišnjaka koji je 19. travnja umro od posljedica ozljeda kralježnice nakon što su ga policajci uhitili i pritvorili.

Toya Graham rekla je za CBS News da je samohrana majka koja se ne igra kada je u pitanju njezine šestero djece. U videu koji se velikom brzinom proširio inernetom vidi se Toya koja svog zamaskiranog sina odvlači od prosvjednika, pljuska ga po glavi i dere se na njega. Njezin sin je, kaže, htio pobjeći kada je vidio da ona dolazi.

Vidjela sina kako kamenjem gađa policiju, poludjela i našamarala ga pred kamerama

'Ja nisam tolerantna majka. Svi koji me znaju, znaju da se ne igram tako. On je znao, znao je da je u nevolji', ispričala je novinarima.

Nakon što su ona i njezin sin uspostavili kontakt očima nije razmišljala o kamerama koje je okružuju. Otišla je po njega.

'To je moj sin jedinac i na kraju dana ne želim da bude Freddie Gray. Bila sam ljuta, šokirana, jer nikad ne želite vidjeti svoje dijete da to radi', objasnila je.

Huljski napad: Mlađahni razbojnik zaskočio i opljačkao novinarku

Kaže i da su ljudi bacali predmete na policiju, a takvo nešto se, smatra, ne može nazvati prosvjedom za pravdu. Tameka Brown, jedna od njezinih pet kćeri, za CNN je rekla da njezinoj majci nije bilo teško uočiti 16-godišnjaka.

'Ona zna svog sina i pokupila ga je. Čak i s maskom na licu znala je', rekla je. Tameka. Dodala je i je njezin brat zapravo zahvalan što je mama došla po njega. I mladić razumije da je Toya to učinila kako bi ga zaštitila.

Na potez Toye Graham osvrnuo se i povjerenik policije Anthony Batts koji je rekao da bi volio da je bilo više roditelja koji su preuzeli nadzor nad svojom djecom na ulicama Baltimorea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene