Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Đurđa ima tešku ruku

Vidjela sina kako kamenjem gađa policiju, poludjela i našamarala ga pred kamerama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nažalost, iz Baltimorea već treći dan zaredom stižu prizori nasilja, međutim jedan je brojnih obračuna uspio dobro i nasmijati.

Naime, kamerman televizijske postaje WMAR Baltimore je u ponedjeljak zabilježilo nesvakidašnji prizor, bijesnu majku kako uz par odgojnih udaraca objašnjava neposlušnome sinu tko je gazda u kući, odnosno čija je posljednja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela

Mladić je, tako barem kruži priča, otišao na prosvjed iako mu je žena koja ga je rodila izričito zabranila da izlazi na ulice, a da divlja okolo doznala je tako što ga je ugledala na televiziji kako kamenjem gađa policiju. 

Huljski napad: Mlađahni razbojnik zaskočio i opljačkao novinarku

"Dolazi ovamo. Što nije u redu s tobom"?, vikala ja bijesna žena na sina, kojem je naglo splasnula želja da se pravi veliki frajer u gomili.

Podsjetimo, prosvjedi u Baltimoreu su organizirani zbog smrti Freddieja Graya (25), tamnoputog mladića koji je 19. travnja umro od posljedica ozljeda kralježnice nakon što su ga policajci uhitili i pritvorili. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene