Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Đurđa ima tešku ruku

Vidjela sina kako kamenjem gađa policiju, poludjela i našamarala ga pred kamerama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nažalost, iz Baltimorea već treći dan zaredom stižu prizori nasilja, međutim jedan je brojnih obračuna uspio dobro i nasmijati.

Naime, kamerman televizijske postaje WMAR Baltimore je u ponedjeljak zabilježilo nesvakidašnji prizor, bijesnu majku kako uz par odgojnih udaraca objašnjava neposlušnome sinu tko je gazda u kući, odnosno čija je posljednja.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Mladić je, tako barem kruži priča, otišao na prosvjed iako mu je žena koja ga je rodila izričito zabranila da izlazi na ulice, a da divlja okolo doznala je tako što ga je ugledala na televiziji kako kamenjem gađa policiju. 

Huljski napad: Mlađahni razbojnik zaskočio i opljačkao novinarku

"Dolazi ovamo. Što nije u redu s tobom"?, vikala ja bijesna žena na sina, kojem je naglo splasnula želja da se pravi veliki frajer u gomili.

Podsjetimo, prosvjedi u Baltimoreu su organizirani zbog smrti Freddieja Graya (25), tamnoputog mladića koji je 19. travnja umro od posljedica ozljeda kralježnice nakon što su ga policajci uhitili i pritvorili. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene