Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi navodno je u razdoblju od 14. veljače do 2. svibnja 2010., tada još maloljetnoj, Marokanki Ruby 13 puta platio za seks, proizlazi iz materijala Državnog odvjetništva u Milanu.


Odvjetništvo je provelo istragu protiv regionalnog zastupnika Nicola Minettija, agenta televizijskih zvijezda Lele Mora i direktora informativne tv-postaje TG4 Emilia Fee zbog poticanja maloljetnica na prostituciju. Optužena trojka navodno je vodila tada 16-godišnju Marokanku na raskalašne zabave u Berluscoijevoj rezidenciji.

Vezani članci Slika nije dostupna Berlusconi sucima: Vi ste 'karcinom' ili ste s druge planete Slika nije dostupna Berlusconi i nakon izbijanja skandala platio eskort djevojku!

Odvjetništvo tvrdi da su u zabavama u vili talijanskog premijera sudjelovale 33 mlade žene koje su za to dobivale novac. Djevojke je angažirao optuženi trojac, kojem, ako ih sud proglasi krivim, prijeti kazna zatvora od 18 godina zbog poticanja prostitucije i aktivnog privođenja.

>> Berlusconijeva prostitutka zvijezda glamuroznog Opern Balla

>> Fatalna Ruby: Osvetila sam se Ronaldu jer mi je za seks platio 4000 eura!

>> Muke fatalne Ruby : Tretiraju me kao prostitutku!

Berlusconijevi odvjetnici, a i sam premijer, odbijaju sve optužbe da je plaćao za seks. Po navodima odvjetnika, Berlusconi će u ponedjeljak izaći pred sud kako bi iznio svoju obranu. Postupak se vodi zbog optužbi za utaju poreza, korupciju, zlouporabu dužnosti i seks s maloljetnicom. Vrhunac postupka očekuje se 6. travnja, kad je zakazano ročište posvećeno isključivo 'Seks-aferi Ruby'. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju