Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija prošla uspješno

Odstranili mu 90 kilograma težak tumor i sve prenosili uživo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijetnamcu Nguyenu Duy Haiju uspješno je ostranjen 90 kilograma težak tumor. Operacija je trajala više od 10 sati.

32-godišnji Hai je operiran u bolnici u Ho Ši Minu, a operaciju je izveo američki kirurg dr. McKay McKinnon, prenose lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Ilustracija Novo istraživanje Prvi pacijenti primili revolucionarni tretman: "Koristimo imonuloški sustav pacijenta za borbu protiv zloćudne bolesti"

Vijetnamcu je kada je imao 17-godina amputirana desna noga, a nakon operacije mu je na tom mjestu izrastao tumor koji je tijekom 15 godina toliko narastao da je težio čak 90 kilograma.

Stanje nakon operacije mu je stabilno, a članovi njegove obitelji, koji su s njim stigli u glavni vijetnamski grad, nisu mogli sakriti suze radosnice kad su čuli da je Hai preživio operaciju te da mu je tumor uspješno odstranjen.

'Dr. McKinnon je rekao mojoj majci da je sve prošlo dobro i da će moj brat doći k svijesti sutra ujutro te da onda može s njim popričati', kazao je Nguyen Duy Sang, Haijev mlađi brat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene