Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deset godina agonije

Nakon amputacije noge narastao mu tumor od 80 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao 17-godišnjaku su mu amputirali nogu, a on je 14-godina nakon toga živio u bolovima i s rastućim tumorom, koji mu danas na mjestu noge teži čak 80 kilograma!

Nguyen Duy Hai, 31-godišnjak iz Vijetnama i grada Da Lata tumor nosi već deset godina, a odnedavno je privukao i pažnju lokalnih medija i javnosti zbog svoje bolesti, prenosi Vitnamnet. Prije tjedan dana primljen je u bolnicu te su nad njim provedena inicijalna testiranja srca i respiratornog sustava, čiji su nalazi pokazali da je sve u redu.

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

Liječnici iz bolnice Hoan My 2 rekli su kako će se oko uklanjanja tumora posavjetovati i s inozemnim stručnjacima. Posljednje četiri godine Hai je zapravo nepokretan i trpi konstantne bolove, a tumor mu konstantno raste. U vrijeme amputacije noge, tumor je težio 25 kilograma, a sada ima 80 kilograma i dug je 107 centimetara te širok 90 centimetara i debljine 20 centimetara.

Liječnici su ustanovili kako nesretni Hai pati od rijetkog genetskog poremećaja poznatog kao von Recklinghausenova bolest ili neurofibromatoza. On uzrokuje rast tumora u živčanom tkivu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene