Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bizaran slučaj

Slon napao i ubio ženu, ali to nije bio kraj: Pojavio se na njezinu sprovodu i počeo gaziti tijelo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je napao i usmrtio 70-godišnju Indijku, zalutali slon pojavio se na njezinu sprovodu, na kojem je nastavio napadati njezino beživotno tijelo.

Iako su slonovi u pravilu nježne i oprezne životinje, ponekad se ponašaju vrlo agresivno, a tada su u opasnosti svi koji su im u blizini. U to se uvjerila 70-godišnja Maya Murmu, koju je slon napao dok je išla po dnevne zalihe vode u indijskom okrugu Mayurbhanj.

Slon je dolutao iz utočišta životinje u Dalmi, koje se nalazi 15-ak kilometara od mjesta napada. Nakon što ju je napala, životinja je pobjegla, a Maya je hitno prevezena u bolnicu, u kojoj je podlegla zadobivenim ozljedama, prenosi indijski The Print.

Pročitajte i ovo Australske životinje (Foto: brightside.me) Tko bi rekao... Australci odlučili pokazati da kod njih postoje životinje koje vas ne žele odmah pojesti

Pročitajte i ovo Problemi za dubrovačku Žarkovicu - 4 šteta od 400 tisuća kuna Predsjednica udruge za zaštitu životinja osumnjičena za gospodarski kriminal: "Bilo je sitnih pogrešaka..."

Međutim, ovo nije bio kraj nesretnog susreta. Nakon incidenta, kad se Mayina obitelj okupila i organizirala sprovod, divlja se životinja ponovno pojavila. Počela je napadati beživotno tijelo, primila ga je i krenula gaziti prije nego što je ponovno pobjegla.

Duncan McNair, odvjetnik i osnivač udruge Spasimo azijskog slona, podsjetio je nakon ovog incidenta da su slonovi, unatoč svojoj nježnoj i opreznoj prirodi, divlje životinje koje u trenu mogu postati vrlo agresivne i nepredvidljive

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene