Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbili joj prodati pivo

Izgled vara: Sa 40 godina premlada da kupuje pivo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici jedne trgovine u Velikoj Britaniji odbili su 40-godišnjoj ženi i majci prodati pivo, tvrdeći kako izgleda premlado. Unatoč pokušajima Karen Hamilton nije uspjela uvjeriti zaposlenike supermarketa da ona zapravo ima 40 godina i da može legalno kupovati alkohol.

Inzistirajući na tome da ona ima manje od 18 godina, prodavačica ju je zamolila da joj pokaže neki identifikacijski dokument. No, budući da je nikad prije nitko nije tražio da potvrdi svoje godine, nije imala sa sobom ni jedan dokument s fotografijom i datumom rođenja, prenosi Daily Mail.  

Pročitajte i ovo PR Prilika za druženje Đurđa se vraća! Slika nije dostupna NIJE BIO OZNAČEN Povlači se omiljeno piće mnogih: Budite oprezni, sadrži neoznačeni sastojak!

I tako se vratila se kući po putovnicu kako bi mogla kupiti pivo u toj trgovini u gradiću u blizini Basingstokea u Velikoj Britaniji. Trgovina joj se i službeno ispričala zbog postupka prodavačice i napomenula kako ovaj nezgodni slučaj treba gledati kao veliki kompliment.

'Ljudi su mi uvijek govorili da izgledam mladoliko za svoje godine, jer većina njih misli da sam u ranim tridesetima. Ne činim ništa kako bih izgledala mlađe, samo vodim normalan i zdrav život. Laska mi što mi govore da izgledam mlađa nego što jesam, ali ovo je prvi put da mi je netko rekao kako misli da imam manje od 18', rekla je Karen Hamilton.

Iako su i drugi kupci u trgovini pokušali uvjeriti prodavačicu kako Karen ima više od 18 godina te se čak ponudili da će joj oni kupiti pivo, prodavačica je to odbila jer bi to bilo kupovanje alkohola za maloljetnika.

Kao dokaz im je pokušala ponuditi svoju studentsku iskaznicu, nisu je htjeli prihvatiti. Ova majka 10-godišnjeg dječaka studira kako bi postala učiteljica. U toj trgovini sličan slučaj dogodio joj se i prije nekoliko dana, kada ju je prodavač također pitao da li ona ima 18 godina, no nakon što mu je rekla kako ima puno više od 18, oboje su se nasmijali i dopustio joj je da kupi alkohol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene