Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horror u Njemačkoj

Obitelj strave i užasa: Godinu dana mučili djevojku zatvorenu u podrumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šok u njemačkom gradu Hassmersheimu. Bračni par Horst (51) i Lilia K. (45) te njihov 15-godišnji sin Mathias godinu dana su zatočenu u podrumu držali 20-godišnju djevojku, piše Bild.

Bračni par policiji je otprije poznat zbog sličnog kaznenog djela. Naime, 2002. godine je otkriveno kako su zatočili i mučili 18-godišnju djevojku. Horst je osuđen na 4,5 godine zatvora, a Lilia je dobila uvjetnu kaznu, ponajviše zbog maloljetnog sina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grozote u Ukrajini Sustavno mučenje namjerna politika ruske vojske: "U 90 posto slučajeva..." Ilustracija Osuđena je Monstruozna majka zatvarala sina u pseći kavez i mučila ga skoro do smrti: "Htjela sam ga lijepo odgojiti"

Sličan scenarij odigrao se i prošle godine. 20-godišnja djevojka je prije godinu dana došla u posjetu njihovu sinu Mathiasu kojeg je upoznala preko interneta. Horst i Lilia iskoristili su apriliku i zatočili je u podrumu. Batinama su je tjerali da radi sve kućanske poslove, a 51-godišnjak ju je navodno i silovao. Djevojka je ipak uspjela pobjeći, a obitelj je uhićena.

.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene