Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šok u njemačkom gradu Hassmersheimu. Bračni par Horst (51) i Lilia K. (45) te njihov 15-godišnji sin Mathias godinu dana su zatočenu u podrumu držali 20-godišnju djevojku, piše Bild.


Bračni par policiji je otprije poznat zbog sličnog kaznenog djela. Naime, 2002. godine je otkriveno kako su zatočili i mučili 18-godišnju djevojku. Horst je osuđen na 4,5 godine zatvora, a Lilia je dobila uvjetnu kaznu, ponajviše zbog maloljetnog sina.

Vezani članci Slika nije dostupna Ako ste mislili da je vaš radni dan bio loš, što bi tek ona trebala reći? Slika nije dostupna Pronađeno tijelo djevojke za koju su tražili više od milijun eura otkupnine

Sličan scenarij odigrao se i prošle godine. 20-godišnja djevojka je prije godinu dana došla u posjetu njihovu sinu Mathiasu kojeg je upoznala preko interneta. Horst i Lilia iskoristili su apriliku i zatočili je u podrumu. Batinama su je tjerali da radi sve kućanske poslove, a 51-godišnjak ju je navodno i silovao. Djevojka je ipak uspjela pobjeći, a obitelj je uhićena.

.