Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šok u njemačkom gradu Hassmersheimu. Bračni par Horst (51) i Lilia K. (45) te njihov 15-godišnji sin Mathias godinu dana su zatočenu u podrumu držali 20-godišnju djevojku, piše Bild.


Bračni par policiji je otprije poznat zbog sličnog kaznenog djela. Naime, 2002. godine je otkriveno kako su zatočili i mučili 18-godišnju djevojku. Horst je osuđen na 4,5 godine zatvora, a Lilia je dobila uvjetnu kaznu, ponajviše zbog maloljetnog sina.

Vezani članci Kanada: Pronađeni ostaci 215 domorodačke djece - 2 Stravično otkriće u bivšoj školi: Pronađeni ostaci 215 zlostavljane djece, zvjerski mučeno njih 150.000 Slika nije dostupna Strašno: Zazidao djevojku i držao je zatočenu punih 8 mjeseci

Sličan scenarij odigrao se i prošle godine. 20-godišnja djevojka je prije godinu dana došla u posjetu njihovu sinu Mathiasu kojeg je upoznala preko interneta. Horst i Lilia iskoristili su apriliku i zatočili je u podrumu. Batinama su je tjerali da radi sve kućanske poslove, a 51-godišnjak ju je navodno i silovao. Djevojka je ipak uspjela pobjeći, a obitelj je uhićena.

.