Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sazovite glasovanje odmah'

Obama od Kongresa traži nastavak rada državnih službi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SAD-a Barack Obama je za posjeta Saveznoj agenciji za izvanredna stanja ukazao na izostanak usluga državnih službi uslijed blokade i pozvao Kongres da odmah podigne granicu zaduženja i omogući da vlada nastavi rad.

'Moja snažna sumnja je da tamo ima dovoljno glasova za donošenje zakonske odredbe', rekao je Barack Obama. 'Glasujte. Sazovite glasovanje odmah. Da vidimo što će se dogoditi'.

FEMA je pozvala svoje zaposlenike koji su zbog blokade bili na počeku zbog tropske oluje Karen, ali je oluja oslabila te je Obama rekao da će agencija sada njih stotinu poslati kućama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neće biti jeftino ZATVARA SE 'ZATVOR KOJI SVIJET OSUĐUJE' Osumnjičenici za terorizam bit će premješteni Slika nije dostupna Nasilje u Baltimoreu Za Baracka Obamu neredi su označili povratak noćne more koja ga ne prestaje opsjedati

>> Kina u strahu zbog fiskalne litice niz koju bi mogla pasti Amerika

Savezna vlada je zbog blokade prekinula većinu svojih operacija i 1. listopada kućama poslala sve osim najnužnijih djelatnika.

SAD se suočava s mogućnošću insolventnosti ako zastupnici do 17. listopada ne podignu gornju granicu zaduživanja države. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene