Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ne može nam nitko ništa"

Oba kandidata za predsjednika Republike Srpske slavila pobjedu: Dodik uzeo mikrofon i zapjevao, a Trivić dijela novac trubačima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savez nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika objavio je da su njihovi kandidati pobijedili na izborima i za srpskog člana Predsjedništva BiH, kao i na izborima za predsjednika Republike Srpske (RS). Svoju su pobjedu proslavili uz Acu Lukasa, a mikrofona se uhvatio i sam Dodik. Istovremeno, na ulicama Banja Luke svoju je pobjedu slavila Jelena Trivić, koja tvrdi da je ona, a ne Dodik, izabrana na čelo RS-a.

Iako se još uvijek vodi tijesna utrka za predsjednika Republike Srpske između Milorada Dodika i Jelene Trivić, oba su kandidata proglasila pobjedu i sinoć počeli sa slavljem.

Pročitajte i ovo Jelena Trivić rastu napetosti Kako će završiti saga oko izbora u BiH? Trivić ekskluzivno u Dnevniku Nove TV žestoko prozvala Dodika Milorad Dodik DNEVNIK NOVE TV Banja Luka izašla na ulice, oporba žestoko udara, Dodik poručuje: "Ja sam pobijedio"

Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata jutros je na svojem Twitter profilu objavio da najnoviji rezultati potvrđuju njihovu pobjedu.

"Predsjednik Republike Milorad Dodik osvojio je 31.000 glasova više u odnosu na drugoplasiranog kandidata! Srpski član Predsjedništva Željka Cvijanović osvojila je 95 hiljada glasova više u odnosu na drugoplasiranog kandidata!", stoji u objavi SNDS.

Dodik je u izbornom stožeru slavio s pjevačem Acom Lukasom. Mogle su se čuti pjesme poput "Ne može nam nitko ništa", a u jednom trenutku je i sam Dodik uzeo mikrofon te otpjevao Romaniju Halida Bešlića.

Istovremeno, Trivić je slavila u društvu trubača, koji su svirali "Đurđevdan", slavila na ulicama Banja Luke. Tijekom slavlje su zapaljene i baklje, a Trivić je trubačima dijelila novac.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene