Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u studiju

VIDEO Šok tijekom emisije: Nutricionistkinja naglo spustila glavu nekoliko trenutaka nakon što je počela govoriti

Argentinska nutricionistkinja se onesvijestila tijekom emisije uživo
Argentinska nutricionistkinja se onesvijestila tijekom emisije uživo Foto: Screenshot
Argentinska nutricionistkinja Teresa Coccaro onesvijestila se prilikom gostovanja u emisiji uživo.

Teresa Coccaro onesvijestila se tijekom redovitog priloga o prehrani u emisiji "Dobro jutro, Amerika". Argentinska nutricionistkinja iznenada je spustila glavnu nekoliko trenutaka nakon što je počela pričati o načinima na koje se može zamijeniti šećer u prehrani. Kolege su joj odmah priskočile u pomoć i program je naglo prekinut.

"Htjeli smo vas obavijestiti da je naša draga nutricionistkinja dobro. Pao joj je tlak i morali smo zaključiti emisiju ranije nego što je to predviđeno", poručila je na Twitteru ekipa emisije. Dodali su da se dobro oporavlja i zahvalili gledateljima na brizi.

Pročitajte i ovo Hrana u menzi - 3 Novi pravilnik o studentskoj prehrani Nakon bečkog s crvima studenti o hrani u menzama: "Neki su prijavljivali kosu, čavle..."

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac "Neaktivnost je kratkovidna" U Egiptu započeo klimatski skup: Stižu Plenković i Filipović, a jedna od glavnih tema bit će – novac

Nedugo nakon drame u studiju javila se i Coccaro te rekla da se dobro osjeća i da se po preporuci liječnika odmara kod kuće.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da joj se dogodila sinkopa, odnosno prolazan i kratkotrajan gubitak svijesti. Podvrgnuta je kardiološkim pretragama i morat će nositi holter da bi se utvrdilo je li to doista uzrok nesvjestice pred kamerama, izvijestili su argentinski mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene