Novinar, ilustracija
Novinar, ilustracija Foto: Getty Images

Novinarku u javljanju uživo udario je automobil. Ona je pala na tlo, a srušila se i kamera. Nakon što je ustala i popravila kameru novinarka je nastavila s poslom kao da se ništa nije dogodilo.


Reporterku Tori Yorgey udario je automobil u javljanju uživo. No, ona se nije dala smesti i nastavila je odraditi ostatak javljanja. Yorgey je novinarka NBC-a u Zapadnoj Virginiji, a izvještavala je o prekidu glavnog vodovoda u Dunbaru.

Novinarska je bila okrenuta prema kameri, a iza nje se vidi kako prilazi automobil koji ju je udario u leđa. I kamera se srušila. "Sve je dobro. Već me jednom automobil udario, dok sam bila na fakultetu", rekla je.

Zatim je popravila kameru i svjetlo i nastavila svoj posao. Na videozapisu se čuje kako se osoba koja ju je udarila ispričava, a novinarka joj uzvraća - "Tako ste slatki, dobro ste. Sve je dobro."

"Ovo je moj posljednji tjedan na poslu. I mislila sam da bi se ovo moglo dogoditi", dodala je.

Policija/Ilustracija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) I jedan i drugi napuhali: Sudarila se dva pijana vozača. Srećom, nije bilo ozlijeđenih

Sudar Zabio se u policijsko vozilo i prevrnuo ga, sudar za dlaku promašio slučajnog prolaznika

Novinarka je u redu, osim što ima lagane bolove u desnoj nozi i leđima. "Pregledali su me, nema slomljenih kostiju. Rekli su da će me malo boljeti", navela je za NBC.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju