Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Poginula žena (55): Pijani 22-godišnjak zabio se u parkirani automobil - vozilo se prevrtalo i udarilo u betonski most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (22) u pijanom stanju uzrokovao je prometnu nesreću u kojoj je poginula 55-godišnja vozačica. S mladićem je bila još jedna osoba, koja je prošla bez ozljeda.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 00:25 poginula je 55-godišnjakinja. Naime, na županijskoj cesti između Županje i Štitara 22-godišnji vozač upravljao je automobilom u smjeru Županje.

Zbog brzine kretanja neprilagođene stanju kolnika i vremenskim uvjetima nije pravovremeno uspio zaustaviti vozilo te je prednjim dijelom vozila udario u automobil koji je bio zaustavljen uz desni rub kolnika, za čijim upravljačem je sjedila 55-godišnjakinja.

Zbog sudara je automobil 55-godišnjakinje odbačen na betonski most te se vozilo prevrtalo i završilo na zelenoj površini, a vozilo u kojem je bio 22-godišnjak prevrnulo se na krov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna a koje prekršaje najvše radimo? Zahvaljujući lockdownu 2020. bilo je najmanje poginulih na hrvatskim cestama od početka evidentiranja

Pročitajte i ovo Policija (Foto/Arhiva: Ivo Caganj/PIXSELL) Očevid u tijeku Prometna nesreća u Rovinju: Na zebri naletio na pješaka i usmrtio ga

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 55-godišnjakinja, 22- godišnjak je lakše ozlijeđen, a putnik u vozilu 22-godišnjaka nije ozlijeđen.

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 g/kg.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene