Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suzavac i Molotovljevi kokteli

Novi sukobi mladih i policajaca u Ateni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenti su bacali Molotovljeve koktele i razne predmete na policajce, koji su odvratili suzavcem tijekom manifestacije srednjoškolaca i studenata u Ateni.

Prije tog sukoba stanje je bilo mirno, ali napeto. Kratki sukob više desetaka mladih i policajaca zbio se početkom poslijepodneva dok se oko 4 000 ljudi spremalo defilirati središtem Atene.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman Uvjeti i sigurnost Ministar Grlić Radman nakon posjeta navijačima u zatvoru: "Bilo je dirljivo. Djelovali su zbunjeno, nisu ni svjesni situacije" Andrej Plenković navijački sukob Plenković u Ateni nakon sastanka s grčkim kolegom o Boysima: "Vidio sam snimku. Uputili smo im četiri zahtjeva"

Okršaji se nastavljaju sedmi dan mobilizacije bez presedana u Grčkoj, šest dana nakon što je jedan policajac ubio mladića. Profesori, učenici i studenti su skandirali slogane protiv policajaca.

Grčku od subote, kada je ubijen petnaestogodišnji Aleksis Grigoroulos, potresa val sukoba mladih i policije, u kojima je uništen veći broj trgovina, banaka i službenih zgrada u Ateni i velikim gradovima zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene