Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi problemi

Zrakoplov Malaysia Airlinesa morao prisilno sletjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Malaysia Airlinesa (MAS), tvrtke koju su zadnjih mjeseci teško pogodile dvije zrakoplovne nesreće, morao se nakon polijetanja vratiti u zračnu luku zbog kvara na sustavu automatskog upravljanja.

Zrakoplov na letu MH198 za Hyderabad (Indija) vratio se i bez problema sletio u Kuala Lumpuru u nedjelju rano ujutro, četiri sata nakon polijetanja iz malezijske prijestolnice, priopćila je ta zrakoplovna tvrtka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugledan domaći stručnjak tvrdi Godinu dana misterija: 'Vjerojatnost da se pronađu ostaci MH370 manja je od 1 posto' Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti'

"Kvar" ustanovljen na Boeingu 737-800 "nije ugrozio sigurnost zrakoplova i putnika", ističe MAS u priopćenju. "Ipak, pilot je iz opreza odlučio vratiti se", dodaje. Let je odgođen za nedjelju poslijepodne.

MAS je zadnjih mjeseci imao dvije nesreće. Zarkoplov na letu MH370 nestao je 8. ožujka nedugo nakon polijetanja iz Kuala Lumpura za Peking s 239 putnika i članova posade. Drugi Boeing te kompanije na letu iz Amsterdama u Kuala Lumpur raspao se u letu 17. srpnja, pogođen raketama nad područjem gdje ratuju ukrajinska vojska i proruski separatisti koji se međusobno optužuju za rušenje zrakoplova u kojemu je bilo 298 ljudi, među njima 193 nizozemska državljanina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene