Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi mrtvi u Iraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je osoba poginulo i 14 je tijela pronađeno, a osam je osoba ranjeno u različitim sukobima u Iraku u srijedu i četvrtak, javlja agencija Reuters.

Jedan je američki vojnik ubijen kada se njegova jedinica sukobila s pobunjenicima južno od Bagdada u četvrtak. U istom su sukobu ubijena i dva pobunjenika, objavila je američka vojska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zelena zona Sedam mrtvih u napadu na najsigurniju lokaciju u Bagdadu Slika nije dostupna Bombaški napadi Niz eksplozija u Bagdadu, najmanje 36 mrtvih

Nepoznati su napadači ubili u srijedu tri policajca u Baladu sjeverno od Bagdada, objavila je policija.

Bolnica u Mosulu primila je sedam tijela s prostrijelnim ranama, od kojih je pet pripadalo članovima iste obitelji, objavili su bolnički izvori.

Iračka je policija pronašla tijela tri osobe, vezanih ruku i s
prostrijelnim ranama, u Kutu, jugoistočno od Bagdada, objavila je policija.

Kako se doznaje od iračke policije tijelo jedne osobe pronađeno je u Suwayari, 40 kilometara južno od Bagdada, jedno je izvađeno iz rijeke Tigris u gradu Tikritu, a jedno je pronađeno u gradu Baiji, 180 kilometara sjeverno od glavnog iračkog grada.

Dva su policajca ranjena kada su naišli na nagaznu minu u centru Bagdada. Tri policajca i tri civila su ranjena u eksploziji mine u blizini policijske ophodnje u Baqubi, 65 kilometara od Bagdada. U tom je gradu u eksploziji bombe ranjen i jedan civil, dodala je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene