Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba protiv smeća

Nove kante za smeće u centru Kijeva zbog navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradske vlasti u Kijevu hitno su postavile novih 2000 kanti za smeće u centru grada da bi se lakše nosile s novim potrebama navijača koji su došli pratiti europsko prvenstvo u nogometu

Kako prenosi agencija Ukrinform, kante su napravljene od otpornije plastike tako da ih vandali neće moći zapaliti ako u njih bace opuške od cigareta.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

>>Izbacila bujni dekolte i uzela vibrator - tako ona navija!

Vlasti su postavile i 168 velikih kontejnera za smeće a u slučaju potrebe mogu postaviti još 200. U borbi protiv smeća koje ostavljaju navijači uklljučeni su i vakuumski usisavači a na nekim mjestima u gradu gde se okuplja velik broj gostiju čistit će se i do četiri puta na dan, objavio je prvi potpredsjednik gradske uprave Oleksandr Mazurchak.(Hina)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene