Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi izračuni

Rastu tenzije pred izbore: Aktualni turski predsjednik sve više pada

Aktualno Galerija Izbori u Turskoj, ilustracija - 4 Izbori u Turskoj, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Izbori u Turskoj, ilustracija - 2 Izbori u Turskoj, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Izbori u Turskoj, ilustracija - 3 Izbori u Turskoj, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Izbori u Turskoj, ilustracija - 1 Galerija 1/4 >>
Na vrhuncu izborne kampanje u Turskoj, zaoštrila se i politička borba. Predsjednički i parlamentarni izbori bit će veliki test za predsjednika Erdogana.

Objavljene su ankete koje uoči izbora u Turskoj prednost daju Erdoganovom glavnom izazivaču Kemala Kilicdaroglua. Kemala Kilicdaroglua je optužio Rusiju za miješanje u izbore te je okrivio za objavljivanje lažnih materijala o njemu. Glasačko pravo u Turskoj ima 64 milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hatayu velika tragedija VIDEO Stravičan lančani sudar: Kamion pokosio devet automobila i dva minibusa, 12 ljudi izgorjelo

"Neprihvatljivo je da se druga zemlja miješa u unutarnje poslove Turske tijekom faze izbora ili u nekom drugom razdoblju", kazao je glavni kandidat opozicije Kemal Kilicdaroglu pa nstavio: "Održavamo izbore. Apsolutno je neprihvatljivo miješanje u naš izborni proces u korist druge političke stranke. Htio sam da cijeli svijet bude svjestan toga."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene