Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velika tragedija

VIDEO Stravičan lančani sudar: Kamion pokosio devet automobila i dva minibusa, 12 ljudi izgorjelo

Prometna nesreća u Hatayu
Prometna nesreća u Hatayu Foto: Twitter/Screenshot
U teškoj prometnoj nesreći u turskom Hatayu, području kojeg je ranije pogodio snažan potres, smrtno je stradalo najmanje 12 osoba.

Teška prometna nesreća u turskom Hatayu dogodila se u subotu u večernjim satima kada je vozač kamiona izgubio kontrolu nad volanom i na autocesti Iskenderun-Antakya pokosio devet automobila i dva minibusa. 

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužuju vlast VIDEO Žena plače dok pokušava izbaciti vodu iz šatora: Žrtve potresa još nisu dobile kontejnere, a sad ih je pogodila i jaka kiša

U lančanom sudaru nakon kojeg je buknulo i požar, preminulo je najmanje 12 osoba, a ozlijeđeno ih je još 31, dok su tri osobe zadobile teške fizičke ozljede. 

 

 

Pročitajte i ovo Turska nakon potresa, ilustracija - 4 Nakon razornih potresa Dnevnik Nove TV u Hatayu: ''Ovo je grad duhova, ali jedna stvar se nije promijenila"

Turski ministar zdravstva Fahrettin Koca na svom je Twitter profilu objavio da su na terenu intervenirala 22 vozila Hitne pomoć, kao i tri posebna medicinska spasilačka tima UMKE.

 

 

"Neka se Bog smiluje našim građanima koji su izgubili živote, izražavam sućut njihovoj rodbini. Potrudit ćemo se da ozlijeđeni što prije ozdrave. Sa svakim se od njih opraštam", kazao je ministar u svojoj objavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene